Новини > Дни на детската хирургия в Хасково.
 • 01/04/2024 - Дни на детската хирургия в Хасково.  Проф. д-р Пенка Стефанова, дм ще преглежда безплатно децата от гр. Хасково и областта.

   

   

  Проф. д-р Пенка Стефанова, дм е водещ специалист по детска хирургия в България и началник на клиниката по детска хирургия в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Тя е председател на Българското дружество по детска хирургия и зам.-председател на Българското хирургично дружество.

   

  Проф. Стефанова и екипът й ще преглеждат на 12 и 13 Април 2024 г. и ще посетят няколко детски градини в района.

  Прегледите ще се състоят в МЦ Хасково към МБАЛ-Хасково АД  от 09:00 часа на 12 Април (петък) и 13 Април (събота)

   Профилактичните прегледи са насочени към всички бебета и деца до 18 годишна възраст с хирургични проблеми от различно естество -както свързани с вродени патологии, така и за всички заболявания изискващи хирургична намеса.

  Проф. Стефанова и екипът й вече имат завиден опит с подобни инициативи, които се оказват доста успешни и в изключително голяма полза за децата от различни области. Целта на подобни инициативи е навременното откриване на различни хирургични болести при децата и предлагане квалифицирано и адекватно лечение.

  За да запазите час за безплатните профилактични прегледи, можете да се обадите на тел: 038 606 700 от 10:00 ч. до 14:00 ч.  Назад към новините


Още новини
"МБАЛ-Хасково" АД Обявява конкурс за Лекари-Специализанти.

О Б Я В А

 

...
MБАЛ-Хасково АД обявява свободна позиция зa лекар-ординатор.

MБАЛ-Хасково АД обявява свободна позиция зa лекар-ординатор за работа на...

Дни на Детската Хирургия в Хасково

Дни на  детската хирургия в...

МБАЛ - ХАСКОВО 2024 | Сайтът е създаден от ЕСКОМ ООД