Медицинско обслужване
Болнично лечение

Болничното лечение се осъществява в отделенията по различните медицински специалности. Подробности за начина за постъпване вижте в меню "Полезна информация". 

МБАЛ Хасково е болнично заведение на високо равнище. Болницата е многопрофилна. Тя разполага с модерни операционни блокове, организация за еднодневна хирургия, пълен обем на хирургичните специалности, в т.ч. кардиохирургия и неврохирургия.

В болницата работи реанимационно отделениe, в което екип от опитни реаниматори и анестезиолози се грижи денонощно за пациенти в тежко състояние.

Болните се настаняват в удобни и хигиенични стаи, като според възможностите си могат да изберат самостоятелна "ВИП" или "Лукс стая". Условия за максимална самостоятелност и комфорт има и в стаите с 4 легла.

Всяка стая има отделен санитарен възел - тоалетна и баня.

Храненето е на съвременен принцип. Всеки болен получава прясно приготвена на място храна според заболяването си и предписанието на лекаря и диетолога. Храненето се извършва в стаите, като качеството е гарантирано чрез контролиран пренос на храната в херметически контейнери от кухнята до пациента.

МБАЛ - ХАСКОВО 2024 | Сайтът е създаден от ЕСКОМ ООД