Новини > Дни на Детската Хирургия в Хасково
 • 01/04/2024 - Дни на Детската Хирургия в Хасково  Дни на  детската хирургия в Хасково 

   Проф. д-р Пенка Стефанова, дм ще преглежда безплатно децата от гр. Хасково и областта.

   

  Проф. д-р Пенка Стефанова, дм е водещ специалист по детска хирургия в България и началник на клиниката по детска хирургия в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив . Тя е председател на Българското дружество по детска хирургия и зам.-председател на Българското хирургично дружество.

  Проф. Стефанова и екипът й ще преглеждат на 12 и 13 Април 2024 г., като през първият ден ще посетят някои детски градини в района, а на 13.04.2024 г. прегледите ще се състоят в МЦ Хасково към МБАЛ-Хасково АД  от 09:00- 14:00 часа

   Профилактичните прегледи са насочени към всички бебета и деца до 18 годишна възраст с хирургични проблеми от различно естество -както свързани с вродени патологии, така и за всички заболявания изискващи хирургична намеса.

  Проф. Стефанова и екипът й вече имат завиден опит с подобни инициативи, които се оказват доста успешни и в изключително голяма полза за децата от различни области. Целта на подобни инициативи е навременното откриване на различни хирургични болести при децата и предлагане квалифицирано и адекватно лечение.

  За да запазите час за безплатните профилактични прегледи, можете да се обадите на тел: 038 606 700 от 10:00 ч. до 13:00 ч.

     Назад към новините


Още новини
"МБАЛ-Хасково" АД Обявява конкурс за Лекари-Специализанти.

О Б Я В А

 

...
MБАЛ-Хасково АД обявява свободна позиция зa лекар-ординатор.

MБАЛ-Хасково АД обявява свободна позиция зa лекар-ординатор за работа на...

Дни на детската хирургия в Хасково.

Проф. д-р Пенка Стефанова, дм ще преглежда безплатно...

МБАЛ - ХАСКОВО 2024 | Сайтът е създаден от ЕСКОМ ООД